fbpx

Knogletræning
– styrker muskler og knogler

Stærke muskler

Sunde knogler

Smil på læben

Hvad er Knogletræning?

Det får du

 • Træning med resultater

  Knogletræning er træning der virker! Træningen er designet således at du hele tiden vil opleve at du bliver stærkere og stærkere, på en sjov og effektiv måde.

 • Træning på 2 niveauer

  Vi har træning for alle niveauer på vores Knogletræning og Knogletræning +. Både for dig der ikke har trænet så meget før, men også for dig der er vant til at træne benhårdt.

 • Morgentræning og aftentræning

  Med vores mange tider kan du træne lige når det passer ind i din kalender, både morgen, eftermiddag og aften.

Det får du også

 • Gratis introtime

  Inden du starte på din knogletræning, inviterer vi dig til en gratis introtime. Her bliver du introduceret til knogletræning og møder dine nye undervisere Simon og Magnus.

 • Kogebog

  Lige meget hvilket hold du vælger, får du en kogebog til en værdi af 150 kr. Kogebogen indeholder 25 knoglesunde retter og gode råd til en knoglevenlig hverdag.

 • Online træning

  Adgang til Knoglestærks online træning med over 24 forskellige træningsvideoer, som du kan lave på ferien eller i weekenderne.

Inden du starter til vores knogletræning, skal du deltage i en gratis introtime. Tilmeld dig længere nede på siden.

Knogletræning er en unik træningsform som både styrker dine knogler og muskler, på en sikker og effektiv måde. Vi inviterer dig indenfor til en introtime, hvor du møder underviserne Magnus og Simon, som også står for den daglige træning.

Introtimen består af en introduktion til træningsformen, afprøvning er centrale øvelser og info om teorierne bagved træning. Derudover er der også afsat tid til de spørgsmål du måtte have. Når du går fra introtimen er du fuldt klædt på til din første knogletræning på KT eller KT+.

 • Oversigt

Tilmelding til introtime (Indendørs igen)

Knogletræning med Magnus og Simon

Praktisk info

Introtime

Introtime

Knogletræning er en unik træningsform som både styrker dine knogler og muskler, på en sikker og effektiv måde. Vi inviterer dig indenfor til en introtime, hvor du møder underviserne Magnus og Simon, som også står for den daglige træning.

Introtimen består af en introduktion til træningsformen, afprøvning er centrale øvelser og info om teorierne bagved træning. Derudover er der også afsat tid til de spørgsmål du måtte have. Når du går fra introtimen er du fuldt klædt på til din første knogletræning på KT eller KT+.

Om Knogletræning

Knogletræning er holdtræning for kvinder 35+.
Holdet er både for kvinder der ønsker at forebygge knogleskørhed, men også for kvinder der har knogleskørhed (T-score: -2,5 til -3,5).
Til knogletræning har vi fokus på tre ting:

1) Styrketræning der virker

2) Hop og stødtræning for dine knogler

3) Godt sammenhold der giver dig lyst til at træne uge efter uge

Når vi træner, har vi fokus på at gøre træningen sjov og social uden at gå på kompromis med tekniske korrekte øvelser. Du vil altid gå fra træningen med trætte muskler og et smil på læben. Træningen er progressiv. I takt med at du bliver stærkere bliver træningen mere udfordrende. Du vil derfor tydeligt kunne mærke på din krop, at du hele tiden bliver stærkere og stærkere. Både styrke, hop og stødtræningen foregår under kyndig vejledning, og du vil altid være i trygge hænder når du træner hos os.

Om Knogletræning+

Knogletræning+ er holdtræning for kvinder 35+.

Knogletræning+ tager udgangspunkt i vores normale knogletræning. Du kan derfor være med lige meget om du ønsker at forebygge, har osteopeni eller knogleskørhed (T-score: -2,5 til -3,5).

Vi har derfor stadig fokus på:

1) Styrketræning der virker

2) Hop og stødtræning for dine knogler

3) Godt sammenhold der giver dig lyst til at komme igen

Forskellen er blot, at vi på + holdet har skruet op for intensiteten. KT+ er derfor for kvinder der har trænet før, og som har lyst til at lave hård og effektiv træning. Selvom det er hårdt, er det bestemt ikke kedeligt, og vi har altid fokus på at gøre træningen sjov og spændende.

Du kan læse mere om vores træningsprincipper i bunden af siden.

Tider og dage

Grundet Corona-rengøring efter hver hold, er undervisningen på 55 minutter

Morgenhold (for alle niveauer):
KT morgen:
Mandag: Kl. 07.30 – 08.25

Onsdag: Kl. 07.30 – 08.25

Aftenhold:
KT:
Mandag: Kl. 17.45 – 18.40

Tirsdag: Kl. 16.45 – 17.40

Onsdag: Kl. 17.45 – 18.40

Torsdag: Kl. 16.45 – 17.40

KT+:

Mandag: Kl. 19.00 – 19.55

Tirsdag: Kl. 18.00 – 18.55

Onsdag: Kl. 19.00 – 19.55

Torsdag: Kl. 18.00 – 18.55

Sted

Niels Bohrs Allé 2A, 2. sal, 2860 Søborg

 • Indgang via elevator i bygningens gavl

Parkering

Hvor kan du parkere

Offentlig transport
Bus
6A – 200 m
4A – 400 m
176 – 500 m

Tog
B / Bx – 1200 m (Dyssegård St.)

Pris og betaling

1 gang om ugen: 299,- kr./md

2 gange om ugen: 449,- kr./md

3 gange om ugen: 549,- kr./md

Efter din introtime vil du modtage en mail med et link til betaling.

Du skal indtaste dine kortoplysninger, og herefter vil du blive trukket den 1. i hver måned.

Der er ingen binding, men ved opsigelse betaler du for måneden ud.

Træningsfaciliteter

Der er, bad,  omklædning og lounge med gratis kaffe og te.

Corona-retningslinjer

Ankomst:

Når du ankommer, skal det ske via elevatoren. Der må max være 2 personer i elevatoren ad gangen. Vi har håndsprit hængende lige udenfor elevatoren, som skal benyttes når du træder ind i salen. Når du træder ind, skal du tage skoene af og tage dem med ned til lounge/køkken området.

Omklædning og bad:

Ifølge retningslinjerne, skal der i omklædningsrummet blot holdes 1 meters afstand (fra næsetip til næsetip). Vi har afmærket på bænkene hvor tæt man kan sidde. Men for at undgå at der er for mange, vil vi bede dig om at møde omklædte hvis det er muligt.

Du kan fortsat benytte badene efter træning uden problemer.

Under træning:

Ifølge retningslinjerne skal hver deltager have 4 m2 til træningen. Derfor har vi afmærket så du har en firkant på 2×2 meter, hvor du har god plads vi laver opvarmning. Efter opvarmning cirkulerer vi rundt til forskellige stationer, hvor der hovedsageligt trænes med egen kropsvægt og uden redskaber. Der vil dog hele tiden skulle holdes 2 meters afstand til den nærmeste. Der vil også være stationer med redskaber og her gælder følgende:

Sprit dine hænder efter du har været ved stationen og undlad at røre ved dit ansigt undervejs.

Vi gør redskaberne rent efter træningen.

Vi må ikke benytte vores yogamåtter, da de ikke kan gøres ordentlig rent. Derfor kan du tage din egne med, hvis du vil benytte den til træningen 🙂

Afgang:

Når du går herfra, med smil på læben og ømme muskler, skal du benytte trappen. Inden du går, skal du desuden spritte hænderne af igen. Der hænger håndsprit ved trappen.

Knoglestærk sørger for:

 • Rengøring af kontaktflader (gulve, håndtag, toiletter osv.)
 • Rengøring af redskaber imellem hvert hold
 • Håndsprit og papirhåndklæder
 • Markeringer af afstande
 • Udluftningen imellem hold og undervejs i træningen
 • Træning uden fysisk kontakt og med så stor afstand som muligt

Hvad siger deltagerne?

“Knogletræning er en helt fantastik måde at få trænet kroppens muskler og derved også knogler på. Man får pulsen op og styrket kroppen, grint og “leget” og det hele foregår under kyndig vejledning af nogle kompetente trænere Simon og Magnus.”

Lone- Om Knogletræning

“Kompetente, entusiastiske, sjove, nærværende og professionelle – Nogle af de mange plusord, der kan hæftes på Magnus og Simon, som står bag Knoglestærk. Kan på det varmeste anbefale træning og vejledning hos dem – jeg går til holdtræning to gange om ugen for at forebygge (udviklingen af) knogleskørhed. Sjovt, hårdt og meget givende :-)”

Charlotte- Om Knogletræning+

“Hvis du ligesom jeg gerne vil styrke dine muskler, så er Knogletræning+ en super god træningsform som via høj intensiv interval træning kommer alle muskelgrupperne godt og grundigt igennem, og Knogletræning er derfor et godt alternativ til andre former for styrketræning som cirkeltræning, crossfit m. flere.”

Lene- Om Knogletræning+

“Knogletræning+ er helt fantastisk – der leges og grines – muskler trænes og efter en time er man glad og veltilpas i hele kroppen. Har du glemt, hvordan man leger ståtrold eller spiller dødbold, så kom bare an.”

Bente- Om Knogletræning+

“Efter en aften med Knogletræning er man i godt humør og afstresset – kroppen er trænet effektivt igennem og man har haft sved på panden. Magnus og Simon sørger for, at samarbejdsøvelser giver en god stemning, og de har opmærksomhed på den enkelte – med opmuntrende kommentarer :-)”

Lone- Om Knogletræning

“Eftersom jeg i mange år har brugt astma medicin, er jeg blevet nervøs for om medicinen påvirker mine knogler. Med Knoglestærk har jeg nu fået muligheden for selv at gøre noget for at afhjælpe evt. knogleskørhed – det er jo dejligt!”

Conni- Om Knogletræning+

“Knogletræning+ er superfed træning, som man altid glæder sig til at komme til. Magnus og Simon har en fantastisk evne til at få selv den hårdeste træning gjort sjov. De har en høj faglig viden om knogleskørhed og forebyggelse ved hjælp af træning.”

Henriette- Om Knogletræning+

“Jeg er i gang med min femte Knoglestærk-sæson, og det er noget af den BEDSTE og SJOVESTE TRÆNING jeg har dyrket. Vi kommer hele kroppen igennem og får sved på panden, muskler der er ‘trætte på den gode måde’ og store smil på læben. Vores entusiastiske trænere Magnus og Simon sørger for mange forskellige øvelser, så det aldrig bliver monotont.
Jeg har altid dyrket motion, men har som hybermobil med knæsmerter i de senere år prioriteret cykling og styrketræning for at undgå løb og stød. For 5 år siden fik jeg desuden konstateret knogleskørhed i bækken, lænd og ryg, og begyndte at spise medicin. Takket være min Knoglestærk træning hopper og løber jeg nu uden at få ondt i knæene. Min knogletæthed er blevet forøget (osteoporose er blevet til osteopeni) og selvom medicinen givetvis har gjort sit, så er jeg sikker på at min træning også har hjulpet mig til det gode resultat.”

Inger- Om Knogletræning+

“Super sjov, effektiv og varieret træning. Der er sjov og ballade, sved på panden, udfordringer til krop og hjerne og altid et godt grin. Jeg ELSKER at træne med Simon & Magnus og de andre knoglestærke kvinder. Man kan virkelig mærke, at der ligger en masse faglig, forskningsbaseret viden og engagement bag alt, hvad vi laver, og der er super gode instruktioner til alle på deres eget niveau. Og så er det da helt fantastisk at være én af de 15 voksne (halvgamle? :)) kvinder, som suser rundt og spiller hockey eller leger sten-saks-papir med hele kroppen og siger som en kylling eller et æg ;)”

Lene- Om Knogletræning+

“Stærke muskler, stærke knogler, stærke (og seje, motiverende og yderst kompetente) trænere, stærk holdånd… og ikke mindst stærke grinemuskler.
Efter en gang knogletræning er jeg ladet helt op på alle parametre – på den gode måde.
Jeg kan varmt anbefale træning hos Knoglestærk, også selvom jeg ikke selv har konstateret knogleskørhed. Simon og Magnus sørger for at tilpasse træningen, så alle kan være med og samtidig får lige meget ud af træningen.”

Rikke- Om Knogletræning+

Knoglestærks træningsprincipper

I Knoglestærk arbejder vi ud fra 4 træningsprincipper. Principperne stammer fra vores mangeårige erfaring med træning af børn og voksne, samt vores fysiologiske viden omkring knogle- og styrketræning.

Legen er vejen

I Knoglestærk tror vi på, at leg er en vigtig del af enhver træning. Leg har evnen til at give os smil på læben og latter i maven, også når musklerne er trætte. Vi har desuden oplevet på egen krop, hvordan træning fyldt med leg, ofte er de hårdeste.

Knogletræning er social træning

Både i legen, men også i vores intensive træning, er fællesskabet hele tiden i fokus. Vi har gennem vores gymnastiktræning erfaret, at stærke sociale bånd gør at man gang på gang glæder sig til at komme til træning.

Kort, men intensivt

Knogletræningen er kort og intensiv. Både knogler og muskler styrkes bedst gennem korte men intensive træningspas. Vi udfordrer derfor kroppen med tekniske og kraftfulde øvelser i små blokke af 5-15 minutter. Mellem hver blok holder vi en kort pause, og du vil derfor altid kunne yde 100% når vi hopper på kasser eller laver eksplosive styrkeøvelser.

Progression og variation

For at dine knogler og muskler hele tiden skal blive stærkere, så er det nødvendigt at træningen hele tiden bliver hårdere. I knoglestærk gør vi derfor meget ud af at udvikle og varierer træningen løbende. Du vil derfor opleve at knogletræning altid er hård, men aldrig den samme.

Osteoporosetræning
– for dig der har knogleskørhed

Sikker træning

Sunde knogler

Små hold

Hvad er Osteoporosetræning?

Det får du

 • 16 ugers træning

  Træningsforløbet varer 16 uger med 2 træninger om ugen. Træningen er målrettet og foregår i trygge rammer med max 6 deltagere på hvert hold.

 • Personlige samtaler

  Som en del af forløbet får du en indledende samtale hvor vi lærer dig og din krop at kende forud for træningsforløbet. Efter de 16 uger får du en afsluttende samtale med fokus på din træning fremadrettet.

 • Mere træning

  Ved forløbets afslutning har du mulighed for at fortsætte din træning på vores Fortsætter-hold. I bunden af siden kan du se hvornår vores Fortsætter-hold træner. Holdet koster kun 699,-/md.

Det får du også

 • Kogebog

  Som en del af forløbet, får du desuden en kogebog til en værdi af 150 kr. Kogebogen indeholder 25 knoglesunde retter og gode råd til en knoglevenlig hverdag.

 • Hjemmetræning

  Du vil få udarbejdet et træningshæfte med øvelser du kan lave derhjemme på de dage hvor du ikke træner hos os.

Er det noget for mig?

Vores Osteoporosetræning er for dig med knogleskørhed (t-score: -2,5 til -4,0). Vi har to forskellige hold, et hold til dig uden sammenfald i ryggen, og et hold til dig med et eller flere sammenfald i ryggen. Hvis du har et sammenfald i ryggen, så er det vigtigt at du læser det der står under “sammenfald” grundigt.

Begge hold er for dig, med lysten til at leve en sund og aktiv hverdag, hvor du ikke føler dig begrænset af din knogleskørhed. Vi kan ikke fjerne din knogleskørhed eller dit sammenfald, men vi kan gøre dig stærk nok til at leve med den uden frygt og usikkerhed.

Træningen er en blanding af individuel styrketræning og gruppeøvelser. Træningen starter altid med en grundig opvarmning hvor vi bl.a. kommer hinanden ved. Efter opvarmningen går vi i gang med styrketræningen, hvor vi tager udgangspunkt i dine forudsætninger. Når du er blevet stærkere i trygge rammer, runder vi af med afspænding og du vil altid gå fra træningen med en rar fornemmelse i kroppen.

Forudsætninger: Du skal have de fysiske forudsætninger for at kunne indgå på holdet, hvor styrketræning er det centrale element. Du skal kunne udfordre dig selv og være klar på, at træningen løbende vil stige i intensitet. Hvis du er i tvivl om du passer ind på holdet, så tøv ikke med at ringe til os.

Sammenfald: Hvis du har et eller flere sammenfald i ryggen, så må det ikke være forekommet indenfor de sidste 6 måneder, og du skal være nogenlunde smertefri i din hverdag. Hvis du er i tvivl, så tøv endelig ikke med at ringe til os.

Styrke

Selvom du har knogleskørhed, er din krop stadig stærk og bygget til at bevæge sig. Vi tager udgangspunkt i DIN krop, og vi vil i løbet af 16 uger hjælpe dig med at blive så stærk som muligt. Du vil få stærkere muskler, sundere knogler og en bedre balance, hvilket vil mindske din risiko for brud markant. I takt med at du bliver fysisk stærkere, vil du også opleve at din mentalitet ændres. Du vil få en øget tiltro til din krop, og hvad den kan.

Tryghed

Der kan opstå mange spørgsmål og usikkerheder i forbindelse med diagnosen knogleskørhed. Derfor vil du som en del af holdtræningen få én til én tid med Simon eller Magnus. Vi vil give dig svar på alle de spørgsmål, du må have. Træning skal være tryg, og gennem grundig vejledning og sociale aktiviteter skaber vi en støttende og opbakkende stemning på holdet.

Socialt samvær

Styrken ved holdtræning ligger i samværet med andre i samme situation som dig. Med mere end 15 års erfaring indenfor holdtræning og teambuilding har vi stort fokus på at gøre holdet til mere end bare træning. Du vil lære de andre godt at kende og være med til at hjælpe dem med deres mål, imens de hjælper dig med dine.

 • Træning på små hold

  4 personer træner
 • Individuel træning

  Hænder og kvinde
 • Styrketræning

  Kurser om osteoporose
 • Fokus på sikkerhed

  Kurser om knogleskørhed

Praktisk info

Pris

979 kr./md i 4 måneder + 250 kr i tilmeldingsgebyr

I alt: 4166,-

Hold og tider (Start i uge 34)

Osteoporosehold UDEN sammenfald:

Osteo – U/B 1:
Mandag kl. 09.30 – 10.30
Onsdag kl. 09.30 – 10.30

Osteoporosehold MED sammenfald:

Osteo – M/B 1:
Tirsdag kl. 15.30 – 16.30
Torsdag kl. 15.30 – 16.30

Se skema:

Træningsfaciliteter

Med træning hos os får du adgang til: Ny renoverede træningslokaler, bad, omklædning og lounge med gratis kaffe og te.

Betaling

Ved tilmelding til holdet vil du modtage en mail med et link til indbetaling af et tilmeldingsgebyr på 250 kr. Gebyret indgår i den samlede pris for træningen.
Det resterende beløb skal du betale i 4 rater fra træningsstart. Betalingen kommer derfor til at foregår således:
Tilmeldingsgebyr – 250,-
1. rate – 979,-
2. rate – 979,-
3. rate – 979,-
4. rate – 979,-
De fire rater bliver opkrævet som et abonnement på 4 måneder som følger træningsperioden.

Hvis du af den ene eller den anden årsag ikke længere har mulighed for at forsætte træningen, så er du kun bundet måneden ud.

Sted (Adresse)

Niels Bohrs Allé 2A, 2. sal, 2860 Søborg

 • Indgang via elevator i bygningens gavl

Parkering

Hvor kan du parkere

Offentlig transport
Bus
6A – 200 m
4A – 400 m
176 – 500 m

Tog
B / Bx – 1200 m (Dyssegård St.)

Start i uge 34 - tilmeld dig her

 1. Når du trykker tilmeld vil du kort efter modtage en bekræftelse.
 2. Indefor et par hverdage modtager du et link til betaling af tilmeldingsgebyr.
 3. Din plads på holdet er først reserveret når du har indbetalt tilmeldingsgebyret.

Hvis du har spørgsmål eller blot vil høre nærmere om træningen, så tøv ikke med at skrive eller ringe os.

Hvad siger deltagerne

“Jeg føler mig meget heldig, superglad og godt tilpas ved at gå til Osteoporosetræning hos Knoglestærk.

Jeg møder altid glad til træning. Vi starter med opvarmning, som har sjove input og balancetræning, herefter styrketræner vi, og alt sammen bliver tilpasset så jeg kan være med, trods mine sammenfald. Jeg cykler glad, klogere og sundere hjem, efter en times træning.

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med træning hos Knoglestærk på 3. måned. Det er kun knap et år siden jeg havde mit første sammenfald, hvilket indebærer at jeg skal gå stille frem i min træning.

Jeg har lært:

– min krop bedre at kende

– ”tør” udfordre min krop under tryg vejledning.

– at min krop bliver stærkere og mestrer belastning på en bedre, kropsvenlig måde.”

Annette- Om Osteoporosetræning

Personlig træning
– for dig der vil træne 1 til 1

Personlig vejledning

Øvelser der passer til dig

Effektiv træning

Er det noget for mig?

Det får du

 • Personlig træning

  Du får en til en undervisning med Magnus eller Simon. I samarbejde med dig, laver vi træning der gør dig stærkere, sundere og mere modig

 • Målrettet træning

  Lige meget om du har knogleskørhed eller ej, så kan vi hjælpe dig med at få stærkere knogler, stærkere muskler og bedre balance.

 • Vejledning i hverdag og bevægelse

  Som en del af den personlige træning får du også kyndig vejledning i, hvad du kan og skal i din hverdag og træning, men også hvad du måske skal passe på med.

Det får du også

 • Kogebog

  Lige meget hvilket forløb du vælger, får du en kogebog til en værdi af 150 kr. Kogebogen indeholder 25 knoglesunde retter og gode råd til en knoglevenlig hverdag.

 • Hjemmetræning

  Som en del af din træning vil du få lavet et træningshæfte med øvelser du kan lave derhjemme på de dage hvor du ikke træner hos os.

 • Forløb eller klippekort

  Du kan købe personlig træning som et forløb på 16 uger eller som klippekort

Praktisk info

Pris - 16 ugers forløb

16 ugers træningsforløb

Træning 2/ugen: 14.500,-

Træning 1/ugen: 8.500,-

Betaling

Når vi sammen har fundet ud af det helt perfekte forløb til dig, kan du vælge at betale det fulde beløb, eller betale i flere rater.

Pris - klipperkort eller enkelt

Én enkelt træning: 950 kr.

Klippekort til 5 gang: 3450 kr. (pris pr. session 690)

Klippekort til 10 gang: 6450 kr. (pris pr. session 645)

Betaling:

Når du har kontaktet os, vil du modtage en mail med betaling for dit klippekort.

Sted

Niels Bohrs Allé 2A, 2. sal, 2860 Søborg

 • Indgang via elevator i bygningens gavl

Parkering

Hvor kan du parkere

Offentlig transport
Bus
6A – 200 m
4A – 400 m
176 – 500 m

Tog
B / Bx – 1200 m (Dyssegård St.)

Træningsfaciliteter

Der er, bad,  omklædning og lounge med gratis kaffe og te.

Kontakt os

 • Personlig træning

  Kvinde laver styrketræning
 • Individuel tilrettelæggelse

  Træning op ad trækasse

Live træning

– for dig med knogleskørhed der vil træne hjemme

Træn effektivt

Træn derhjemme

Træn sikkert

Det får du

 • Tryg træning

  Træningen er designet til dig med knogleskørhed uden sammenfald/brud. Alle bevægelser og øvelser er sikre at lave når du har knogleskørhed.

 • Sammen hver for sig

  Selvom træningen foregår på nettet over Zoom, så sørger vi for følelsen af holdtræning hjemme i stuen. Du vil lære de andre at kende, og mærke glæden ved fællesskabet.

 • Knogler, muskler og balance

  Når du træne med Knoglestærk får du bevaret dine knogler, styrket dine muskler og forbedret din balance.

 • Stil spørgsmål

  Som en del af dit abonnement kan du frit sende de spørgsmål du måtte have til træning og knogleskørhed, til os på mail. Vi sidder klar til at guide dig i træning og hverdag med knogleskørhed.

Er det noget for mig?

Live knogletræning er for dig der har knogleskørhed og som ikke bor i nærheden af sted med knogletræning.

Du kan bruge træningen som din ugentlige træning eller som supplement til de andre aktiviteter du har i hverdagen. For at være med skal du være hverdagsaktiv, dvs. at du skal være vant til at bruge din krop i dagligdagen (fx gåture, indkøb, rengøring eller andet motion).

OBS. Du kan ikke deltage i træningen hvis du har et brud / sammenfald i rygsøjlen.

Træningen tager udgangspunkt i en krop med knoglekørhed, og du kan derfor trygt deltage i træningen. Vi laver øvelser og bevægelser som er sikre for dig og samtidig bevarer dine knogler, styrker dine muskler og forbedre din balance. Når du træner, træner du sammen med andre der også har knogleskørhed.

Praktisk info

Pris

149,- /md

Når du starter dit abonnement modtager du en mail med:

 • Praktiske oplysninger
 • Abonnementets indhold
 • Guide til Zoom
 • Link til live træning

Sted

Online – Vi bruger Zoom

Træningsdage

Mandag og onsdag

Kl. 14.00 – 14.45

Zoom

Træningen foregår via tjenesten Zoom. Med Zoom er det muligt for dig at deltage i træningen online. Zoom gør det også muligt, at alle der træner med kan se hinanden via kameret i deres smartphone, bærbar eller webcam. På den måde bliver træningen i stuen til holdtræning med andre som dig. Det er helt op til dig om du vil lade andre kunne se dig mens du træner, du kan blot slå dit kamera til eller fra.

For at kunne deltage i træningen, skal du have installeret Zoom på din smartphone eller din computer. Når du tilmelder dig modtager du en mail med videoguides til hvordan du kommer i gang med at bruge Zoom.

Det skal du bruge

Det eneste du skal bruge for at være med er:

 • 3-4 kvm gulvplads
 • En trænings-/yogamåtte (kan undlades)
 • En stol der står godt fast eller kan stilles op af væggen
 • En træningselastik

Om underviserne

Simon og Magnus

Kontakt Magnus og Simon

Vi har i Knoglestærk specialiseret os i træning for personer med knogleskørhed og træning af knoglerne. Det handler om stærkere knogler, stærkere muskler og bedre balance, der tilsammen gør at du kan klare hverdagen uden bekymringer.

Vi har mange års erfaring med undervisning og gør en dyd ud af, altid at lave den bedste mulige træning for dig. Vores passion er at hjælpe dig med at blive stærkere, gladere og sundere.

Hvis du vil høre mere, eller blot er i tvivl om træning er noget for dig, så er du også altid velkommen til at ringe til os.

Vi glæder os til at træne med dig
– Magnus og Simon

Solid træning
– for mænd

Hård styrketræning

Stærkt sammenhold

Stor variation

Det får du

 • Træning der virker

  Vi bygger op til tung og effektiv styrketræning, dog altid med den nødvendige teknik og progression der gør din udvikling mest effektiv.

 • Stor variation

  Der er aldrig to træning der er helt ens. Vi sørger altid for at variere træningerne, men holde fast i nogle få og gode kerneelementer.

 • Muskler, knogler og hjerte

  Træning er en god blanding af styrketræning, knogletræning og konditionstræning. Alt sammen pakket ind i spil og aktiviteter så trænigen aldrig blive kedelig.

 • Morgentræning og aftentræning

  Med vores mange tider kan du træne lige når det passer ind i din kalender, både morgen, eftermiddag og aften.

 • Kogebog

  Som en del af træningen hos os, får du en kogebog til en værdi af 150 kr. Kogebogen indeholder 25 knoglesunde retter og gode råd til en knoglevenlig hverdag.

Er det noget for mig?

Solid træning er for mænd der ønsker at blive stærkere på en effektiv og underholdende måde. Vi laver en god blanding af tung styrketræning, holdøvelser og sjove spil.

Holdet er for dig der ønsker at blive stærkere, men som ikke gider at stå alene i et fitnesscenter. Vi laver træning der virker, og som du har lyst til at komme til. Vi skaber et stærkt sammenhold, og du vil lære de andre på holdet godt at kende.

Vi er desuden store tilhængere af “tredje halvleg”, så der altid er noget at se frem til når træningen bliver ekstra hård.

Praktisk info

2 Gratis prøvetræninger

Hos Knoglestærk kan du altid komme til 2 gratis prøvetræninger, uden binding.

Du tilmelder dig blot i bunden af siden, så modtager du en mail med nærmere information.

Du er også velkommen til at ringe til os og aftale nærmere over telefonen.

Pris

1 gang om ugen: 299,- kr./md

2 gange om ugen: 449,- kr./md

3 gange om ugen: 549,- kr./md

Sted

Niels Bohrs Allé 2A, 2. sal, 2860 Søborg

 • Indgang via elevator i bygningen gavl

Parkering

Hvor kan du parkere

Offentlig transport
Bus
6A – 200 m
4A – 400 m
176 – 500 m

Tog
B / Bx – 1200 m (Dyssegård St.)

Tider og dage

Tirsdag: 07.30 – 08.30

Torsdag: 07.30 – 08.30

Fredag: 16.00 – 17.00

Træningsfaciliteter

Der er, bad,  omklædning og lounge med gratis kaffe og te.

Betaling

Ved tilmelding til holdet vil du modtage en mail med et link til betaling.

Du skal indtaste dine kortoplysninger, og herefter vil du blive trukket den 1. i hver måned.

Tilmeld dig her


JaNej


Tirsdag morgenTorsdag morgenFredag eftermiddag