fbpx

Team Knoglestærk

Hvem er vi?

Magnus Bendtsen og Simon Esrup udgør teamet bagved Knoglestærk. De er begge bosat i København og det er også herfra virksomheden har hjemme.

De har begge en kandidatgrad i Idræt ved Københavns Universitet med specialisering i både knogleskørhedsforebyggende træning og generel hjemmetræning.

Med træneruddannelser fra Dansk Gymnastikforbund fungerer Magnus og Simon til dagligt som instruktører, cheftrænere og sportschefer i Gladsaxe Idrætsforening. Med 9 år som ledende instruktører, har Magnus og Simon stor erfaring med træning og undervisning i alle aldersgrupper.

Den psykologiske del af træning har stor interesse for de to instruktører, og de har derfor også en sportspsykologisk coaching-uddannelse fra Dansk Idrætsforbund. Ved siden af deres studie og gymnastikken har Magnus og Simon undervist på flere forskellige DGI uddannelser og kurser de seneste fire år. Magnus og Simon har begge dyrket konkurrencegymnastik siden barndommen.

Magnus Bendtsen

Magnus Bendtsen

Underviser

I træningsalen kan du genkende Magnus på hans store engagement. Magnus brænder for at udvikle sin træning, og han er altid klar på at prøve nye ting. Leg, godt humør og lysten til at træne er centrale dele af Magnus’ undervisningspraksis. Med Magnus i lokalet er to træninger aldrig den samme, og du kan være sikker på at træningen bliver både sjov og udfordrende!
Magnus har desuden en træneruddannelse fra Ollerup Gymnastikhøjskole.

Simon Esrup

Simon Esrup

Underviser

Simon er en glad og energisk underviser, der formår er bringe smil og latter ind i selv den hårdeste træning. Simon har en legende tilgang til sin træning, som gør at du ofte vil glemme tiden og din trætte krop, og i stedet give dig hen til leg, fællesskab og nye udfordringer. Du vil derfor altid gå fra træningen med et smil på læben og sved på panden!
Simons naturlige legelyst, blev i 2013 suppleret af en legeinstruktøruddannelse fra DGI, gennem denne uddannelse blev den faglige viden flettet sammen med den praktiske erfaring.

Vores historie

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1

Bachelor afsluttet
Den 27. juni 2014 afsluttede vi vores bachelor i Idræt. Resultaterne fra projektet var starten til ideen om Knoglestærk.

2

11124024_10153349196477094_1131668532_nKnoglestærk stiftes
Den 23. september 2014 blev Knoglestærk I/S officielt stiftet.

3

BachelorPrøvetræning
Den 21. juni 2015 afholdte vi en åben træning for alle interesserede. Vi havde et godt fremmøde og en sjov træning.

4

hold_0001Holdtræning starter
September 2015 startede 15 kvinder til knogletræning i Knoglestærk. Der trænes for fuld skrue hver mandag og onsdag aften.

5

video_armVideoproduktion starter
I midten af oktober filmede Knoglestærk øvelser og opvarmninger til deres online videotræning.

6

Hjemmeside lancering
Nu kan du læse om vore hold og gøre dig klog på Knolgetræning og aktiv forebyggelse af knogleskørhed.

7

Nyt samarbejde
Knoglestærk indleder samarbejde med Gladsaxe Idrætsforening.

8

Online videotræning lanceres
Første udgave  vores video hjemmetræningskoncept går i luften!

9

Kurser og efteruddannelseSamarbejde med Dragør kommune

Oplæg og igangsætning af et selvstændigt knogletræningshold, i aktivitetshuset Wiedergaarden i Dragør kommune.

10

Første knogletræningssæson

Vi afsluttede vores første knogletræningssæson. Det var en kanon sæson, med masser af smil, grin og benhård træning!

11

Speciale forsvar

D. 16 august kl. 14 forsvarede vi vores speciale i videobaseret hjemmetræning. Det var en fantastisk oplevelse som endte på den bedst tænkelige måde.Speciale forsvar

12

Anden knogletræningssæson

I september startede vores anden knogletræningssæson. Det var godt at komme i gang igen efter en sommer fyldt med speciale.

13

Dragør WiedergaardenLisbeth

I januar var vi ude og mødes med en Lisbeth på 71 år. Hun har trænet på knogletræningsholdet i Dragør aktivitetshus, og har i løbet af de sidste 2 år, trænet sig til stærkere knogler.

14

Online videotræning som abonnement

D. 4 marts 2017, udvidede vi vores online videotræning med 24 nye videoer. Vi gjorde samtidig betaling nem for dig, så du nu kan betale automatisk hver måned.