fbpx

Kursus i knogletræning – avanceret

– Træning og osteoporose i teori og praksis

Varighed: 4+ timer (efter behov)

Dette kursus er for instruktører med en sundhedsfaglig baggrund (fysioterapeuter, sygeplejersker eller anden grundanatomisk uddannelse). Med dette kursus får du redskaberne til, at lave evidensbaseret træning for personer med osteopeni og osteoporose.

Læs mere

Vi giver dig et dybdegående indblik i knoglernes fysiologi og de mekanismer som sætter gang i knoglernes adaptioner til træning. Med afsæt i fysiologien præsenteres du for knogletræningens principper. Træningsprincipperne er evidensbaseret og tager udgangspunkt i den nyeste forskning på området. Et træningsprincip er ikke bedre end dets funktion i praksis, og du vil derfor arbejde med overgangen fra teori til praksis. Herunder hvordan du som underviser kan gøre knogletræning både sjovt og effektivt for dine deltagere.

Efter dette dagskursus, kan du gøre knogletræning til en del af din nuværende holdtræning, eller starte et specifikt knogletræningshold. Kurset er en samlet pakke, hvor du får kendskab til; træningsprincipper, øvelser, aktiviteter, træningsopbygning, træningsprogression og relevante test.

Kursus i knogletræning – basis

– Knogleskørhedsforebyggende træning på hold

Varighed: 2+ timer (efter behov)

Dette kursus er for instruktører på alle niveauer, der har interesse for knogleskørhed og forebyggelse af knogleskørhed. Kurset har en teoretisk del, hvor deltagerne får indblik i knoglernes fysiologi og deres tilpasning til træning.

Læs mere

Teorien vil blive serveret i let forståeligt hverdagssprog. Med udgangspunkt i fysiologien, præsenteres deltagerne for knogletræningens principper, der tager udgangspunkt i den nyeste forskning. Et træningsprincip er ikke bedre end dets funktion i praksis, og deltagerne vil derfor på egen krop mærke, hvordan knogleskørhedsforebyggende træning kan gøres sjov, legende og effektiv for alle.

Inspirationskatalog kan tilkøbes.

Kontakt os nedenfor, hvis vi skal holde et inspirationskursus for jeres instruktører, eller du blot ønsker yderlige information om kurset og dets indhold.

Foredrag

– Hvad er knogleskørhed? Og hvordan kan det forebygges?

Varighed: 1,5 eller 3 timer (med/uden praktisk del)

Dette foredrag er for jer der er interesseret i hvordan knogleskørhed opstår, hvorfor det opstår og hvordan træning kan forebygge knogleskørhed og styrke kroppens muskler.

Læs mere

Vidste du, at knogleskørhed kan forebygges ved at nem og enkelt træning?

I får et teoretisk indblik i knogleskørhed som sygdom, og i principperne for styrkelse af kroppens knogler.

Foredraget kan kombineres med 1 times praktisk afprøvning. Her vil i på egen krop mærke, hvordan legende og varieret træning kan forene de teoretiske principper med lysten til, at træne og bevæge sig.

Kontakt