fbpx

OM ONLINE KNOGLETRÆNING

BASISPROGRAM

Basisprogrammet er et halvt års træningsforløb bestående af 12 videoer, der sikrer at du bliver stærkere, får en bedre balance, og samtidig styrker dine knogler. I basisprogrammet har vi sørget for, at dine muskler bliver stærkere, på en omhyggelig og effektiv måde.

KNOGLER OG MUSKLER

Stærke knogler, kræver stærke muskler. Begge versioner af knogletræningen har derfor stor fokus på, at træne dine muskler samtidig med dine knogler. Stærke muskler giver en bedre balance, mere livskvalitet i hverdagen og stærkere knogler.

TEMAVIDEOER

Temavideoerne er træningsprogrammer til efter løbeturen, til når du er på toppen og til når du skal bruge en blid opstart. Vælg den træning der passer til din dag og dit humør.

DET FÅR DU MED KNOGLESTÆRKS ONLINE KNOGLETRÆNING

 • 20 minutter inkl. opvarmning

  Online træning knogleskørhed og styrketræning
 • Styrketræning for både dine muskler og knogler

  Træning som forebyggelse af knogleskørhed
 • Træningen er kort og intensiv

  Online træning knogleskørhed
 • Træningsprogrammerne er varierede og de udvikler sig fra video til video

  Styrketræning og online træning
 • 48 unikke styrketræningsvideoer

  Personlig træning

Knoglestærks online knogletræning, er et træningskatalog fyldt med korte og effektive træningsprogrammer.
Programmerne er både til dig som ønsker at forebygge knogleskørhed, men også til dig som allerede har fået diagnosen, knogleskørhed (uden brud).

Med Knoglestærks online knogletræning får du:

 • Kort og effektiv knogletræning – blot 20 minutter inklusiv opvarmning
 • Øvelser der styrker hele din krop – muskler såvel som knogler
 • Et halvt års træningsprogram – som kickstarter din træning
 • En unik opbygning – der sikre den bedste indlæring af øvelserne
 • To versioner – til dig med og dig uden knogleskørhed

OM VORES TO VERSIONER

Versionen til dig med knogleskørhed

Stød fra underlaget og uforudsete bevægelser, er noget af det man skal være særligt opmærksom på, hvis man lider af knogleskørhed. Der er derfor meget få hoppeøvelser i disse versioner. I stedet for hoppeøvelser, har vi indsat en række øvelser der udfordrer din balance. En god balance er med til at holde dig på benene i uforudsete situationer, og dermed undgå fald og knoglebrud.

Versionen til dig uden knogleskørhed

Noget af det der styrker knoglerne bedst, er stød fra underlaget. Derfor indeholder alle træningsprogrammerne i denne version en række hoppeøvelser, der både styrker dine knogler og udfordrer din balance.

Generelt om begge versioner

Både versionen til dig der allerede lider af knogleskørhed, og den forebyggende version, er fyldt med kort og effektiv styrketræning. Stærke muskler beskytter knoglerne, og er samtidig med til at sikre dig en sund og stærk krop, der kan klare hverdagens udfordringer. Alle øvelserne bliver grundigt vist og forklaret, i et roligt og let forståeligt hverdagssprog. Du kan læs mere om styrketræning og styrketræningsprogrammer her.

Knoglestærks online træning er vokset ud af et forskningsprojekt på Københavns Universitet. I projektet fandt vi ud af, at den rigtige form for træning kan styrke knoglerne, og aktivt forebygge knogleskørhed.

Du kan læse om projektet i Osteporoseforeningens medlemsblad: LINK
I bladet kan du også læse mere om os: LINK

PRØV FØRSTE TRÆNINGSVIDEO I BASISPROGRAMMET GRATIS

Den første video i basisprogrammet (osteoporose)

Begge vores basisprogrammer (med eller uden osteoporose) består af 12 videoer, der tager til i intensitet, i takt med at du bliver stærkere. Basisprogrammerne har grundige forklaringer, hver gang du bliver introduceret for en ny øvelse. Efterhånden som programmerne skrider frem, og du bliver stærkere, vil der være færre forklaringer, og du kan koncentrere dig om din træning.

God træning!

Magnus & Simon

MØD INSTRUKTØRERNE PÅ KNOGLESTÆRKS ONLINE STYRKETRÆNING

Simon Esrup

Underviser

Simon er en glad og energisk underviser, der formår er bringe smil og latter ind i selv den hårdeste træning. Simon har en legende tilgang til sin træning, som gør at du ofte vil glemme tiden og din trætte krop, og i stedet give dig hen til leg, fællesskab og nye udfordringer. Du vil derfor altid gå fra træningen med et smil på læben og sved på panden!
Simons naturlige legelyst, blev i 2013 suppleret af en legeinstruktøruddannelse fra DGI, gennem denne uddannelse blev den faglige viden flettet sammen med den praktiske erfaring.

Magnus Bendtsen

Underviser

I træningsalen kan du genkende Magnus på hans store engagement. Magnus brænder for at udvikle sin træning, og han er altid klar på at prøve nye ting. Leg, godt humør og lysten til at træne er centrale dele af Magnus’ undervisningspraksis. Magnus har desuden en træneruddannelse fra Ollerup Gymnastikhøjskole.

Med Magnus i lokalet er to træninger aldrig den samme, og du kan være sikker på at træningen bliver både sjov og udfordrende!