fbpx

Knogletræning
– for dig der vil forebygge

Stærke muskler

Sunde knogler

Smil på læben

Hvad er Knogletræning?

Det får du

 • Træning med resultater

  Knogletræning er træning der virker! Træningen er designet således at du hele tiden vil opleve at du bliver stærkere og stærkere, på en sjov og effektiv måde.

 • Træning på 2 niveauer

  Vi har træning for alle niveauer på vores Knogletræning og Knogletræning +. Både for dig der ikke har trænet så meget før, men også for dig der er vant til at træne benhårdt.

 • Morgentræning og aftentræning

  Med vores mange tider kan du træne lige når det passer ind i din kalender, både morgen, eftermiddag og aften.

Det får du også

 • Kogebog

  Lige meget hvilket hold du vælger, får du en kogebog til en værdi af 150 kr. Kogebogen indeholder 25 knoglesunde retter og gode råd til en knoglevenlig hverdag.

 • Træning op til 3 gange om ugen

  Hvis du slet ikke kan få nok af at træne, så kan du træne helt op til 3 gange om ugen hos os.

 • Online træning

  Adgang til Knoglestærks online træning med over 24 forskellige træningsvideoer, som du kan lave på ferien eller i weekenderne.

Knogletræning

Knogletræning er holdtræning for kvinder 35+.
Holdet er både for kvinder der ønsker at forebygge knogleskørhed, men også for kvinder der har knogleskørhed (T-score: -2,5 til -3,5).
Til knogletræning har vi fokus på tre ting:

1) Styrketræning der virker

2) Hop og stødtræning for dine knogler

3) Godt sammenhold der giver dig lyst til at træne uge efter uge

Når vi træner, har vi fokus på at gøre træningen sjov og social uden at gå på kompromis med tekniske korrekte øvelser. Du vil altid gå fra træningen med trætte muskler og et smil på læben. Træningen er progressiv. I takt med at du bliver stærkere bliver træningen mere udfordrende. Du vil derfor tydeligt kunne mærke på din krop, at du hele tiden bliver stærkere og stærkere. Både styrke, hop og stødtræningen foregår under kyndig vejledning, og du vil altid være i trygge hænder når du træner hos os.

Knogletræning +

Knogletræning+ er holdtræning for kvinder 35+.
Knogletræning+ tager udgangspunkt i vores normale knogletræning. Du kan derfor være med lige meget om du ønsker at forebygge, har osteopeni eller knogleskørhed (T-score: -2,5 til -3,5).

Vi har derfor stadig fokus på:

1) Styrketræning der virker

2) Hop og stødtræning for dine knogler

3) Godt sammenhold der giver dig lyst til at komme igen

Forskellen er blot, at vi på + holdet har skruet op for intensiteten. KT+ er derfor for kvinder der har trænet før, og som har lyst til at lave hård og effektiv træning. Selvom det er hårdt, er det bestemt ikke kedeligt, og vi har altid fokus på at gøre træningen sjov og spændende.

Du kan læse mere om vores træningsprincipper i bunden af siden.

Praktisk info

2 Gratis prøvetræninger

Hos Knoglestærk kan du altid komme til 2 gratis prøvetræninger, uden binding.

Du tilmelder dig blot i bunden af siden, så modtager du en mail med nærmere information.

Du er også velkommen til at ringe til os og aftale nærmere over telefonen.

Pris

1 gang om ugen: 299,- kr./md

2 gange om ugen: 449,- kr./md

3 gange om ugen: 549,- kr./md

Sted

Niels Bohrs Allé 2A, 2. sal, 2860 Søborg

Parkering

Offentlig transport
Bus
6A – 200 m
4A – 400 m
176 – 500 m

Tog
B / Bx – 1200 m (Dyssegård St.)

Tider og dage (aftenhold)

Aftenhold:
KT:
Mandag: Kl. 17.45 – 18.45

Tirsdag: Kl. 17.00 – 18.00

Onsdag: Kl. 17.45 – 18.45

Torsdag: Kl. 17.00 – 18.00

KT+:

Mandag: Kl. 18.45 – 19.45

Tirsdag: Kl. 18.00 – 19.00

Onsdag: Kl. 18.45 – 19.45

Torsdag: Kl. 18.00 – 19.00

Tider og dage (morgenhold)

Morgenhold (for alle niveauer):
KT morgen:
Mandag: Kl. 07.30 – 08.30

Onsdag: Kl. 07.30 – 08.30

Træningsstart

Fra og med onsdag d. 8 januar 2020

Træningsfaciliteter

Der er, bad,  omklædning og lounge med gratis kaffe og te.

Betaling

Ved tilmelding til holdet vil du modtage en mail med et link til betaling.

Du skal indtaste dine kortoplysninger, og herefter vil du blive trukket den 1. i hver måned.

Tilmeld dig her

Tilmeldingen er uden binding, og du er altid velkommen til 2 gratis prøvetræninger hos os.


JaNejMandagTirsdagOnsdagTorsdagMandagOnsdag

Hvad siger deltagerne?

“Knogletræning er en helt fantastik måde at få trænet kroppens muskler og derved også knogler på. Man får pulsen op og styrket kroppen, grint og “leget” og det hele foregår under kyndig vejledning af nogle kompetente trænere Simon og Magnus.”

Lone- Om Knogletræning

“Hvis du ligesom jeg gerne vil styrke dine muskler, så er Knogletræning+ en super god træningsform som via høj intensiv interval træning kommer alle muskelgrupperne godt og grundigt igennem, og Knogletræning er derfor et godt alternativ til andre former for styrketræning som cirkeltræning, crossfit m. flere.”

Lene- Om Knogletræning+

“Knogletræning+ er helt fantastisk – der leges og grines – muskler trænes og efter en time er man glad og veltilpas i hele kroppen. Har du glemt, hvordan man leger ståtrold eller spiller dødbold, så kom bare an.”

Bente- Om Knogletræning+

“Eftersom jeg i mange år har brugt astma medicin, er jeg blevet nervøs for om medicinen påvirker mine knogler. Med Knoglestærk har jeg nu fået muligheden for selv at gøre noget for at afhjælpe evt. knogleskørhed – det er jo dejligt!”

Conni- Om Knogletræning+

“Efter en aften med Knogletræning er man i godt humør og afstresset – kroppen er trænet effektivt igennem og man har haft sved på panden. Magnus og Simon sørger for, at samarbejdsøvelser giver en god stemning, og de har opmærksomhed på den enkelte – med opmuntrende kommentarer :-)”

Lone

“Knogletræning+ er superfed træning, som man altid glæder sig til at komme til. Magnus og Simon har en fantastisk evne til at få selv den hårdeste træning gjort sjov. De har en høj faglig viden om knogleskørhed og forebyggelse ved hjælp af træning.”

Henriette- Om Knogletræning+

Knoglestærks træningsprincipper

I Knoglestærk arbejder vi ud fra 4 træningsprincipper. Principperne stammer fra vores mangeårige erfaring med træning af børn og voksne, samt vores fysiologiske viden omkring knogle- og styrketræning.

Legen er vejen

I Knoglestærk tror vi på, at leg er en vigtig del af enhver træning. Leg har evnen til at give os smil på læben og latter i maven, også når musklerne er trætte. Vi har desuden oplevet på egen krop, hvordan træning fyldt med leg, ofte er de hårdeste.

Knogletræning er social træning

Både i legen, men også i vores intensive træning, er fællesskabet hele tiden i fokus. Vi har gennem vores gymnastiktræning erfaret, at stærke sociale bånd gør at man gang på gang glæder sig til at komme til træning.

Kort, men intensivt

Knogletræningen er kort og intensiv. Både knogler og muskler styrkes bedst gennem korte men intensive træningspas. Vi udfordrer derfor kroppen med tekniske og kraftfulde øvelser i små blokke af 5-15 minutter. Mellem hver blok holder vi en kort pause, og du vil derfor altid kunne yde 100% når vi hopper på kasser eller laver eksplosive styrkeøvelser.

Progression og variation

For at dine knogler og muskler hele tiden skal blive stærkere, så er det nødvendigt at træningen hele tiden bliver hårdere. I knoglestærk gør vi derfor meget ud af at udvikle og varierer træningen løbende. Du vil derfor opleve at knogletræning altid er hård, men aldrig den samme.

Osteoporosetræning
– for dig der har knogleskørhed

Sikker træning

Sunde knogler

Små hold

Hvad er Osteoporosetræning?

Det får du

 • 16 ugers træning

  Træningsforløbet varer 16 uger med 2 træninger om ugen. Træningen er målrettet og foregår i trygge rammer med max 6 deltagere på hvert hold.

 • Personlige samtaler

  Som en del af forløbet får du en indledende samtale hvor vi lærer dig og din krop at kende forud for træningsforløbet. Efter de 16 uger får du en afsluttende samtale med fokus på din træning fremadrettet.

 • Mere træning

  Ved forløbets afslutning har du mulighed for at fortsætte din træning på vores Fortsætter-hold. I bunden af siden kan du se hvornår vores Fortsætter-hold træner. Holdet koster kun 699,-/md.

Det får du også

 • Kogebog

  Som en del af forløbet, får du desuden en kogebog til en værdi af 150 kr. Kogebogen indeholder 25 knoglesunde retter og gode råd til en knoglevenlig hverdag.

 • Hjemmetræning

  Du vil få udarbejdet et træningshæfte med øvelser du kan lave derhjemme på de dage hvor du ikke træner hos os.

Er det noget for mig?

Vores Osteoporosetræning er for dig med knogleskørhed (t-score: -2,5 til -4,0). Vi har to forskellige hold, et hold til dig uden sammenfald i ryggen, og et hold til dig med et eller flere sammenfald i ryggen. Hvis du har et sammenfald i ryggen, så er det vigtigt at du læser det der står under “sammenfald” grundigt.

Begge hold er for dig, med lysten til at leve en sund og aktiv hverdag, hvor du ikke føler dig begrænset af din knogleskørhed. Vi kan ikke fjerne din knogleskørhed eller dit sammenfald, men vi kan gøre dig stærk nok til at leve med den uden frygt og usikkerhed.

Træningen er en blanding af individuel styrketræning og gruppeøvelser. Træningen starter altid med en grundig opvarmning hvor vi bl.a. kommer hinanden ved. Efter opvarmningen går vi i gang med styrketræningen, hvor vi tager udgangspunkt i dine forudsætninger. Når du er blevet stærkere i trygge rammer, runder vi af med afspænding og du vil altid gå fra træningen med en rar fornemmelse i kroppen.

Forudsætninger: Du skal have de fysiske forudsætninger for at kunne indgå på holdet, hvor styrketræning er det centrale element. Du skal kunne udfordre dig selv og være klar på, at træningen løbende vil stige i intensitet. Hvis du er i tvivl om du passer ind på holdet, så tøv ikke med at ringe til os.

Sammenfald: Hvis du har et eller flere sammenfald i ryggen, så må det ikke være forekommet indenfor de sidste 6 måneder, og du skal være nogenlunde smertefri i din hverdag. Hvis du er i tvivl, så tøv endelig ikke med at ringe til os.

Styrke

Selvom du har knogleskørhed, er din krop stadig stærk og bygget til at bevæge sig. Vi tager udgangspunkt i DIN krop, og vi vil i løbet af 16 uger hjælpe dig med at blive så stærk som muligt. Du vil få stærkere muskler, sundere knogler og en bedre balance, hvilket vil mindske din risiko for brud markant. I takt med at du bliver fysisk stærkere, vil du også opleve at din mentalitet ændres. Du vil få en øget tiltro til din krop, og hvad den kan.

Tryghed

Der kan opstå mange spørgsmål og usikkerheder i forbindelse med diagnosen knogleskørhed. Derfor vil du som en del af holdtræningen få én til én tid med Simon eller Magnus. Vi vil give dig svar på alle de spørgsmål, du må have. Træning skal være tryg, og gennem grundig vejledning og sociale aktiviteter skaber vi en støttende og opbakkende stemning på holdet.

Socialt samvær

Styrken ved holdtræning ligger i samværet med andre i samme situation som dig. Med mere end 15 års erfaring indenfor holdtræning og teambuilding har vi stort fokus på at gøre holdet til mere end bare træning. Du vil lære de andre godt at kende og være med til at hjælpe dem med deres mål, imens de hjælper dig med dine.

Praktisk info

Pris

1250 kr./md i 4 måneder

Sted

Niels Bohrs Allé 2A, 2. sal, 2860 Søborg

Parkering

Offentlig transport
Bus
6A – 200 m
4A – 400 m
176 – 500 m

Tog
B / Bx – 1200 m (Dyssegård St.)

Holdstart

Uge 12 – 2020

Uge 33 – 2020 (Hold og tider kommer senere)

Hold og tider (Uge 12 - 28)

Osteoporosehold UDEN sammenfald:

Osteo – U/B 5:
Mandag kl. 11.00 – 12.00
Onsdag kl. 11.00 – 12.00

Osteo – U/B 6:
Onsdag kl. 10.00 – 11.00
Fredag kl. 10.00 – 11.00

Træningsfaciliteter

Med træning hos os får du adgang til: Ny renoverede træningslokaler, bad, omklædning og lounge med gratis kaffe og te.

Betaling

Ved tilmelding til holdet vil du modtage en mail med et link til indbetaling af et depositum på 1000kr. Depositum indgår i den samlede pris for træningen.
Det resterende beløb skal du betale i 4 rater fra træningsstart. Betalingen kommer derfor til at foregår således:
Depositum – 1000,-
1. rate – 1000,-
2. rate – 1000,-
3. rate – 1000,-
4. rate – 1000,-
De fire rater bliver opkrævet som et abonnement på 4 måneder som følger træningsperioden.

Hvis du af den ene eller den anden årsag ikke længere har mulighed for at forsætte træningen, så er du kun bundet måneden ud.

Tilmeld dig her

 1. Når du trykker tilmeld vil du kort efter modtage en bekræftelse.
 2. Indefor et par hverdage modtager du et link til betaling af depositum.
 3. Din plads på holdet er først reserveret når du har indbetalt depositum

Hvis du har spørgsmål eller blot vil høre nærmere om træningen, så tøv ikke med at skrive eller ringe os.

Hvad siger deltagerne

“Jeg føler mig meget heldig, superglad og godt tilpas ved at gå til Osteoporosetræning hos Knoglestærk.

Jeg møder altid glad til træning. Vi starter med opvarmning, som har sjove input og balancetræning, herefter styrketræner vi, og alt sammen bliver tilpasset så jeg kan være med, trods mine sammenfald. Jeg cykler glad, klogere og sundere hjem, efter en times træning.

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med træning hos Knoglestærk på 3. måned. Det er kun knap et år siden jeg havde mit første sammenfald, hvilket indebærer at jeg skal gå stille frem i min træning.

Jeg har lært:

– min krop bedre at kende

– ”tør” udfordre min krop under tryg vejledning.

– at min krop bliver stærkere og mestrer belastning på en bedre, kropsvenlig måde.”

Annette- Om Osteoporosetræning

Personlig træning
– for dig der vil træne 1 til 1

Personlig vejledning

Øvelser der passer til dig

Effektiv træning

Er det noget for mig?

Det får du

 • Personlig træning

  Du får en til en undervisning med Magnus eller Simon. I samarbejde med dig, laver vi træning der gør dig stærkere, sundere og mere modig

 • Målrettet træning

  Lige meget om du har knogleskørhed eller ej, så kan vi hjælpe dig med at få stærkere knogler, stærkere muskler og bedre balance.

 • Vejledning i hverdag og bevægelse

  Som en del af den personlige træning får du også kyndig vejledning i, hvad du kan og skal i din hverdag og træning, men også hvad du måske skal passe på med.

Det får du også

 • Kogebog

  Lige meget hvilket forløb du vælger, får du en kogebog til en værdi af 150 kr. Kogebogen indeholder 25 knoglesunde retter og gode råd til en knoglevenlig hverdag.

 • Hjemmetræning

  Som en del af din træning vil du få lavet et træningshæfte med øvelser du kan lave derhjemme på de dage hvor du ikke træner hos os.

 • Forløb eller klippekort

  Du kan købe personlig træning som et forløb på 16 uger eller som klippekort

Praktisk info

Pris - 16 ugers forløb

16 ugers træningsforløb

Træning 2/ugen: 14.500,-

Træning 1/ugen: 8.500,-

Betaling

Når vi sammen har fundet ud af det helt perfekte forløb til dig, kan du vælge at betale det fulde beløb, eller betale i flere rater.

Pris - klipperkort eller enkelt

Én enkelt træning: 950 kr.

Klippekort til 5 gang: 3450 kr. (pris pr. session 690)

Klippekort til 10 gang: 6450 kr. (pris pr. session 645)

Betaling:

Når du har kontaktet os, vil du modtage en mail med betaling for dit klippekort.

Sted

Niels Bohrs Allé 2A, 2. sal, 2860 Søborg

Parkering

Offentlig transport
Bus
6A – 200 m
4A – 400 m
176 – 500 m

Tog
B / Bx – 1200 m (Dyssegård St.)

Træningsfaciliteter

Der er, bad,  omklædning og lounge med gratis kaffe og te.

 • Knogleskørhed og træning
kursus efteruddannelse

Kontakt os

Solid træning
– for mænd

Hård styrketræning

Stærkt sammenhold

Stor variation

Det får du

 • Træning der virker

  Vi bygger op til tung og effektiv styrketræning, dog altid med den nødvendige teknik og progression der gør din udvikling mest effektiv.

 • Stor variation

  Der er aldrig to træning der er helt ens. Vi sørger altid for at variere træningerne, men holde fast i nogle få og gode kerneelementer.

 • Muskler, knogler og hjerte

  Træning er en god blanding af styrketræning, knogletræning og konditionstræning. Alt sammen pakket ind i spil og aktiviteter så trænigen aldrig blive kedelig.

 • Morgentræning og aftentræning

  Med vores mange tider kan du træne lige når det passer ind i din kalender, både morgen, eftermiddag og aften.

 • Kogebog

  Som en del af træningen hos os, får du en kogebog til en værdi af 150 kr. Kogebogen indeholder 25 knoglesunde retter og gode råd til en knoglevenlig hverdag.

Er det noget for mig?

Solid træning er for mænd der ønsker at blive stærkere på en effektiv og underholdende måde. Vi laver en god blanding af tung styrketræning, holdøvelser og sjove spil.

Holdet er for dig der ønsker at blive stærkere, men som ikke gider at stå alene i et fitnesscenter. Vi laver træning der virker, og som du har lyst til at komme til. Vi skaber et stærkt sammenhold, og du vil lære de andre på holdet godt at kende.

Vi er desuden store tilhængere af “tredje halvleg”, så der altid er noget at se frem til når træningen bliver ekstra hård.

 • Knogleskørhed og træning

Praktisk info

2 Gratis prøvetræninger

Hos Knoglestærk kan du altid komme til 2 gratis prøvetræninger, uden binding.

Du tilmelder dig blot i bunden af siden, så modtager du en mail med nærmere information.

Du er også velkommen til at ringe til os og aftale nærmere over telefonen.

Pris

1 gang om ugen: 299,- kr./md

2 gange om ugen: 449,- kr./md

3 gange om ugen: 549,- kr./md

Sted

Niels Bohrs Allé 2A, 2. sal, 2860 Søborg

Parkering

Offentlig transport
Bus
6A – 200 m
4A – 400 m
176 – 500 m

Tog
B / Bx – 1200 m (Dyssegård St.)

Tider og dage

Tirsdag: 07.30 – 08.30

Torsdag: 07.30 – 08.30

Fredag: 16.00 – 17.00

Træningsstart

Torsdag d. 9 januar 2020

Træningsfaciliteter

Der er, bad,  omklædning og lounge med gratis kaffe og te.

Betaling

Ved tilmelding til holdet vil du modtage en mail med et link til betaling.

Du skal indtaste dine kortoplysninger, og herefter vil du blive trukket den 1. i hver måned.

Tilmeld dig her


JaNej


Tirsdag morgenTorsdag morgenFredag eftermiddag

Knoglestærk Yoga

v/ Sofie Hauerberg Henninger

Tryg træning

Uddannet instruktør

For alle

Det får du

 • Yoga uden bekymring

  Sofie sikrer at du ikke bevæger dig uhensigtsmæssigt, men derimod laver de øvelser og stillinger som kan gavne din krop.

 • Uddannet instruktør

  Sofie Hauerberg Henninger har undervist yoga i mange år og underviser både flow, hatha, yin og gravidyoga. Sofie har en 200-timers yogainstruktøruddannelse og er i gang med yderligere to yogauddannelser som begge afsluttes i 2020

 • Sikker yoga

  Sofie underviser altid en så sikker yogapraksis som muligt og forsøger at integrere biomekanik, kropsbevidsthed, fordybelse og nysgerrighed i sin undervisning

 • Kogebog

  Som en del af yogatræningen hos os, får du Sofies kogebog til en værdi af 150 kr. Kogebogen indeholder 25 knoglesunde retter og gode råd til en knoglevenlig hverdag.

 • Sofie

På Sofies Knoglestærk Yogahold tages der hensyn til din diagnose, så du ikke bevæger dig uhensigtsmæssigt, men derimod laver de øvelser og stillinger som kan gavne netop dig med porøse knogler mest muligt. Hvis du ikke har en af diagnoserne osteopeni eller osteoporose, men blot gerne vil forebygge sygdom i knoglerne, er du også meget velkommen på holdene!

Er det noget for mig?

Diagnosen osteopeni eller osteoporose kan være frustrerende og føre til handlingslammelse. Hvilke fysiske hverdagsaktiviteter må man udføre? Hvordan skal man træne? Er det bedre hvis jeg holder mig helt i ro eller forværrer det bare sygdommen? Hvis du ikke i forvejen er fysisk aktiv kan yogaen hjælpe dig godt i gang, og hvis du allerede træner, er yogaen et godt supplement, da den styrker hele kroppen og forbedrer din balance. Derudover kan yogaen hjælpe dig med at håndtere tvivl, sorg og frustration over diagnosen, så du genfinder troen på dig selv og tilliden til din krop.

Bliv underrettet

Vil du have besked når vi åbner for tilmelding til vores yogahold?

Praktisk info

Pris

Kommer snart

Sted

Niels Bohrs Allé 2A, 2. sal, 2860 Søborg

Parkering

Offentlig transport
Bus
6A – 200 m
4A – 400 m
176 – 500 m

Tog
B / Bx – 1200 m (Dyssegård St.)

Træningsstart

Kommer snart

Træningsfaciliteter

Der er, bad,  omklædning og lounge med gratis kaffe og te.

Betaling

Ved tilmelding til holdet vil du modtage en mail med et link til betaling.

Du skal indtaste dine kortoplysninger, og herefter vil du blive trukket den 1. i hver måned.