fbpx

Andres erfaringer med Knoglestærk

“Godt sammensat program med afveksling mellem teori og praksis. Meget fagligt stærke undervisere, der brænder for området. Det fungerede fint med at skifte mellem oplæggene. Skarpe på den nyeste evidens indenfor træning til osteoporoseramte og til forebyggelse af osteoporose.”

Lene Lebech
Lene LebechFysioterapeut / projektleder, Kolding Kommune. Formand for osteoporoseforeningen Trekantsområdet.

“Min oplevelse af dagen var rigtigt god. Både indhold, underviser, teori og praksis gik op i en højere enhed og sammenhæng. Jeg var som leder selvfølgelig optaget af, om alle fik noget med sig – både ift. teori og praksis – eller om det var for svært/let. Jeg oplevede at niveauet var super godt, og der var en god balance. Jeg har udelukkende modtaget positive tilbagemeldinger fra deltagerne, eksempelvis: ”passende teoretisk niveau”, ”fantastisk formidler”, ”sjove, spændende og relevante øvelser og lege” og ”endelig noget ”rigtig” fagligt spændende indhold formidlet af en dygtig underviser”. Tak for en super eftermiddag!”

Kirsten Tolstrup Wester
Kirsten Tolstrup WesterAktivitetscenterleder af Aktiviteten VKV

“Tak for et meget spændende kursus. Det er tydeligt at I brænder for emnet og det smitter af på os andre. I har begge to en god energi og er super gode til at undervise på et overskueligt niveau og gøre det forståeligt. Jeg synes det var en meget inspirerende dag fyldt med energi og glæde. Det var rigtig godt at der blev vekslet mellem teori og praksis. Dejligt med en legende vinkel på træningsdelen, det kan ellers være svært at finde i dagligdagen og med vores målgruppe. Min kollega Anne Bodil og jeg vil undervise vores kolleger i emnet og er meget glade for de materialer vi har fået udleveret fra jer – så vi forhåbentlig kan huske det hele.”

Tilde Germann
Tilde GermannFysioterapeut på plejehjemmet Montebello i Helsingør

“Simon og Magnus formidler svær viden på en engageret og meget vedkommende måde. Oplægget var en god blanding af teoretisk viden og praktiske eksempler. Efter oplægget blev den teoretiske viden koblet sammen med den kropslige praksis i deres knogletræning. Deltagernes egen afprøvning af forskellige lege og øvelser betød at det blev legende let, overkommeligt og sjovt at passe på sit gode helbred.”

Hanne Berthelsen
Hanne BerthelsenLeder af Dragørs Aktivitetshus Wiedergården

Superflot gennemarbejdet materiale såvel p.p med den grundige og relevante gennemgang samt den flotte brochure. Envidere er det fint at inddrage kursisterne i øvelses-løsninger. Der var mange brugbare forslag.

Ingelise Sørensen
Ingelise SørensenStuderende på Gotveduddannelsen

Tak for et godt kursus med masser af energi. Legene er taget i brug og det virker bare så godt. Der er virkelig noget om det med at bevare eller genskabe bevægelsesglæde og gennem aktiviteter og lege at vække barnet i os.

Christina Røjbæk
Christina Røjbæk Fysioterapeut

“Dagen var bygget godt op, der var god afveksling mellem teori og praksis. God opsamling på øvelserne og tid til at få taget noter. Meget professional tilgang og nysgerrighed på vores erfaringer, der blev inddraget undervejs.
Kan varmt anbefale kurset til andre, der har behov for inspiration”.

Jytte Seidelin
Jytte SeidelinFormand i LSI Gymnastik i Smørum.