fbpx

Hvad synes deltagerne om vores træning?

“Jeg føler mig meget heldig, superglad og godt tilpas ved at gå til Osteoporosetræning hos Knoglestærk.

Jeg møder altid glad til træning. Vi starter med opvarmning, som har sjove input og balancetræning, herefter styrketræner vi, og alt sammen bliver tilpasset så jeg kan være med, trods mine sammenfald. Jeg cykler glad, klogere og sundere hjem, efter en times træning.

På nuværende tidspunkt er jeg i gang med træning hos Knoglestærk på 3. måned. Det er kun knap et år siden jeg havde mit første sammenfald, hvilket indebærer at jeg skal gå stille frem i min træning.

Jeg har lært:

– min krop bedre at kende

– ”tør” udfordre min krop under tryg vejledning.

– at min krop bliver stærkere og mestrer belastning på en bedre, kropsvenlig måde.”

Annette- Om Osteoporosetræning

“Knogletræning er en helt fantastik måde at få trænet kroppens muskler og derved også knogler på. Man får pulsen op og styrket kroppen, grint og “leget” og det hele foregår under kyndig vejledning af nogle kompetente trænere Simon og Magnus.”

Lone- Om Knogletræning

“Hvis du ligesom jeg gerne vil styrke dine muskler, så er Knogletræning+ en super god træningsform som via høj intensiv interval træning kommer alle muskelgrupperne godt og grundigt igennem, og Knogletræning er derfor et godt alternativ til andre former for styrketræning som cirkeltræning, crossfit m. flere.”

Lene- Om Knogletræning+

“Knogletræning+ er helt fantastisk – der leges og grines – muskler trænes og efter en time er man glad og veltilpas i hele kroppen. Har du glemt, hvordan man leger ståtrold eller spiller dødbold, så kom bare an.”

Bente- Om Knogletræning+

“Eftersom jeg i mange år har brugt astma medicin, er jeg blevet nervøs for om medicinen påvirker mine knogler. Med Knoglestærk har jeg nu fået muligheden for selv at gøre noget for at afhjælpe evt. knogleskørhed – det er jo dejligt!”

Conni- Om Knogletræning+

“Efter en aften med Knogletræning er man i godt humør og afstresset – kroppen er trænet effektivt igennem og man har haft sved på panden. Magnus og Simon sørger for, at samarbejdsøvelser giver en god stemning, og de har opmærksomhed på den enkelte – med opmuntrende kommentarer :-)”

Lone- Om Knogletræning

“Knogletræning+ er superfed træning, som man altid glæder sig til at komme til. Magnus og Simon har en fantastisk evne til at få selv den hårdeste træning gjort sjov. De har en høj faglig viden om knogleskørhed og forebyggelse ved hjælp af træning.”

Henriette- Om Knogletræning+

“Alt i alt er jeg rigtig tilfreds og taknemmelig for støtten fra Knoglestærk, jeg føler mit hørt, set og gået styrket derfra med viden og støtte. Jeg kan kun anbefale en konsultation hos Knoglestærk.”

Birgit- Om en konsultation

“Konsultationen gav mig god viden om, hvad jeg selv kan gøre med træning og en større sikkerhed i hverdagen, og hvad jeg skal passe på.
Min angst for at bruge kroppen med risiko for sammenfald og brud tog af efter konsultationen, og i dag har jeg vænnet mig til at tage de hensyn, jeg bør tage a.h.t. til osteoporosen.”

Karen- Om en konsultation

“Jeg valgte Knoglestærk ud fra deres samarbejde og foredrag i Osteoporoseforeningen som jeg vurderede som et kvalitetsstempel og tjekkede efterfølgende deres baggrund, hvor jeg vurderede dem som kompetente.

Det var udelukkende en positiv oplevelse. Hurtig og effektiv respons. God og grundig rådgivning som føltes trygt og sikkert. Gode træningsøvelser som jeg bruger nu. 100 procent professionelt. Jeg vil ikke tøve med at vende tilbage til opfølgning eller hvis en nyt behov opstod og vil gerne anbefale Magnus Bendtsen & Simon Esrup til andre.”

Charlotte- Om en konsultation

”Knoglestærk har en forebyggende tilgang til knogleskørhed. Deres viden deler de gerne ud af enten på månedlig møde eller ved et personligt møde. Jeg har gjort brug af begge dele og fået udarbejdet et træningsprogram, som passer til mine knogleudfordringer. Dette har jeg afprøvet flere gange og virker udover knogleopbyggende også på at få en rank ryg og styrker rygmusklerne. Super dejligt.

Både Simon og Magnus er venlig og imødekommende og forstår at forklare teamet knogleskørhed og forebyggelse på en letforståelig måde. Absolut værd at få hjælp fra og dejligt selv kunne gøre noget for sine skøre knogler.”

Bente- Om en konsultation